Äntligen fick vi tag i rätt produkter

Byggnationen här på Itceum som vi snuddat vid tidigare fortsätter och vi kan äntligen rapportera att vi kan svetsa ihop en stor ståldörr eftersom vi till slut fick tag i ett företag som sålde svetsgas stockholm till ett billigt pris.

Detta känns väldigt spännande eftersom att det innebär att vi förmodligen kommer att bli klara med allt som rör just denna byggnation hos oss redan till hösten. Annars hade vi nog inte kunnat nyttja lokalerna i vinter och fått hyra in oss någon annanstans, vilket hade blivit svårt för vår verksamhet.

Inte omöjligt såklart, men svårt. Nu när vi mer största sannolikhet kommer att bli klara innan hösten känns det fantastiskt bra och det gör att vi kan ha ett helt annat fokus på vår verksamhet med start på en gång, egentligen.

Något annat som är väldigt skönt är känslan som kommer infinna sig när sista pusselbiten är på plats eftersom vi då vet att vi faktiskt kan åta oss ett så här stort projekt och ro det hela i hamn. På utsatt tid dessutom! Snacka om att vi kommer att vara värda några immiga och goda pilsners när det vankas fest för att fira att bygget äntligen är klart.

Processen att få fram svetsgas till rätt pris var inte den lättaste eftersom det tydligen har varit lite brist på det inom byggbranschen, som mycket annat ska tilläggas. Vi blev tillsagda att ta det lugnt, ha tålamod och ställa oss i kö hos så många återförsäljare att vi var på vippen att ge upp innan någon tipsade oss om ett företag som faktiskt hade möjlighet att både sälja och leverera svetsgas med detsamma. Snacka om att vi hade tur!

Det är väl lite det som händer hos oss för tillfället. Tänkte att jag skulle dyka in och berätta det så att ni har koll på läget. Hoppas ni har en fortsatt fin sommar allihopa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *