En härlig weekend

Nu har vi varit på kick off med jobbet och laddat batterierna och detta gjorde vi genom att tillbringa en härlig weekend i Malmö! Det är ju en helt fantastisk stad där vi hade väldigt roligt.

Vi började helgen med att besöka en härlig anläggning för spa och bad. Relax helt enkelt. Platsen vi besökte hade många olika pooler Malmö där det både fanns traditionella bassänger men också pooler som exempelvis ett japanskt bad, ett turkbad, en jacuzzi och liknande pooler.

Efter att ha badat och skrubbat oss rena och fina första dagen så gick vi ut och åt på en mycket trevlig indisk restaurang. Den här skribenten är väldigt glad för indisk mat och hade svårt att dölja sin förtjusning när det visade sig att det var en indisk buffé som stod på menyn. Det blev allt från tikka masala till vindaloo som slank ner kan jag säga.

Det var väldigt gott då men morgonen efter undrade jag om det var värt det efter ett längre besök på toaletten där kablar långa nog för att täcka hela Öresundsbron lades. Men nog om detta.

Den andra dagen var det dags att åka ut till vår konferensanläggning där vi hade flera olika workshops. Bland annat höll Mimmi Franzén ett väldigt inspirerande föredrag om försäljning på nätet. De strategier hon pratade om kommer vi att börja använda oss av under hösten och det ska bli väldigt spännande.

Vi hade också en workshop som gällde de kreativa utmaningar som vi står inför och hur vi kan använda våra olikheter för att skapa starka grupper som tillsammans löser problemen. Något som var väldigt kul var att testa att sätta samman grupper med folk från olika avdelningar som tillsammans fick använda sina olika kunskaper för att gemensamt attackera vissa problem.

Några av grupperna lyckades ordna fram väldigt innovativa lösningar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *