Nya profilbilder på gång

Hallå!

Det var ett tag sen vi uppdaterade här men nu är det grejer på gång hos oss på Itceum. Men nu har vi grejer på gång. Inom kort kommer vi att uppdatera vår hemsida med bilder på teamet. Vi har varit och tagit kort hos en väldigt proffsig fotograf köping och smilat upp oss ordentligt.

Nu ska bilderna fixas till i datorn och beskäras med rätt mått men så fort de är klara kommer vi att uppdatera vår sida och då kommer ni få se hur vi som jobbar här se ut.

Detta blir ett bra sätt för oss att profilera oss. Vi kommer som sagt även att göra en helrenovering här på hemsidan och piffa upp den ordentligt. Detta är för att du som läsare och kund ska kunna navigera lättare.

Dels kommer du att kunna hitta information om alla våra produkter och våra tjänster.

Vi kommer också att uppdatera våra sociala medier och vi har även tagit nya profilbilder med alla medarbetare och företagets logo. Tanken är att vi ska bli mer aktiva på framförallt Instagram och vi har anställt en ny social media manager som ska dokumentera vårt arbete och hjälpa oss synas mer på dessa plattformar.

Som nyss nämnt så kommer Instagram vara vår viktigaste och huvudsakliga kanal men vi kommer också att vara aktiva på både Facebook och Twitter. Gå gärna in och följ våra konton och gilla och kommentera om du ser ett inlägg du tycker om.

Något som vi kommer att satsa mycket på är olika tävlingar så att du som läsare har kund har chansen att vinna lite olika priser under årets gång. Detta är något som känns oerhört roligt.

Om ni läsare har några förslag på något ni vill se när vi lägger upp bilder och videos är det bara höra av sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *