Nytt kontor på G

Nu har vi glada nyheter att meddela!

Vi ska utöka vår verksamhet och flytta till helt nya lokaler. Och helt nya så menar vi verkligen helt nya eftersom vi ska ta och bygga dem själva. Eller själva och själva… eftersom vi har tummen mitt i handen allihopa så hyr vi givetvis in ett företag som står för denna byggnation av vårt nya kontor.

Det kommer att bli fantastiskt när det äntligen är klart. Nu har vi alla ritningar klara och vi har verkligen tänkt hur vi vill forma verksamheten och vårt nya kontor och det känns underbart att få vara med och bygga ett kontor som blir precis så som vi vill ha det.

Nu är det inte långt kvar innan företaget vi hyrt in tar det första spadtaget och detta gör att vi är väldigt upprymda. Bygget beräknas vara klart någon gång under våren och då räknar vi in tiden det tar att färdigställa allt invändigt samt att inreda kontoret så som vi vill ha det.

Vi har redan nu planerat för vad vi kommer att göra när det nya kontoret står färdigt och det första vi kommer att göra är att bjuda in er allesammans till ett evenemang. Ett slags öppet hus, kan man säga, där vi visar upp hela vårt nya kontor för alla som är intresserade.

Något som ska bli väldigt kul med det nya kontoret är att vi har ett stort öppet kontorslandskap så att vi kan arbeta tillsammans. Det finns också många mindre rum där man kan arbeta ostört om man exempelvis behöver fördjupa sig i sitt arbete och bara stänga ute omvärlden för en liten stund.

Denna mix av olika typer av rum är vi givetvis väldigt nöjda med och det ska bli väldigt kul att se hur det kommer att förbättra vårt arbete. Det är verkligen spännande tider som ligger framför oss och vi är sjukt taggade!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *